25 September 2017

School gesloten 5 oktober

Wellicht heeft u er de laatste tijd al meer over gehoord; leerkrachten van basisscholen maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw kinderen. De enorme werkdruk en de lage salarissen hebben er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat er veel leerkrachten zijn gestopt en dat er weinig nieuwe leerkrachten zijn bijgekomen. Dit heeft als gevolg dat we nĂș al kampen met een lerarentekort dat in de aankomende jaren schrikbarend zal gaan groeien.  Op donderdag 5 oktober is er een landelijke staking, waar wij als team aan mee gaan doen.  Dit betekent dat de geplande studiedag niet doorgaat en zal worden verplaatst  naar dinsdag 6 januari.  De studiedag PBS zal dus plaatsvinden op dinsdag 6 januari en de kinderen hebben twee vrije dagen (5 oktober en 6 januari). Mocht de opvang van uw kinderen echt problemen opleveren dan kunt u dit aangeven bij Monique Leppink.

Wij hopen op uw begrip voor deze staking voor de toekomst van het mooiste vak van de wereld, de toekomst van het onderwijs in het algemeen, maar vooral voor de toekomst van hele generaties kinderen! Waaronder die van u.